Præsentationsfilm af Kirk Arabians

Signe Kirk Kristiansen er sammen med sin mand Thomas indehaver af Kirk Arabians. Signe er uddannet Vet. sygeplejerske samt hesteinseminør.
De købte deres første fuldblodsaraber Maritza i 2006 og det har hurtigt udviklet sig til flere.
Udover interessen for avl er Signe ivrig dressurrytter og finder araberen yderst anvendelig til denne diciplin.Signe Kirk Kristiansen er sammen med sin mand Thomas indehaver af Kirk Arabians. Signe er uddannet Vet. sygeplejerske samt hesteinseminør.
De købte deres første fuldblodsaraber Maritza i 2006 og det har hurtigt udviklet sig til flere.
Udover interessen for avl er Signe ivrig dressurrytter og finder araberen yderst anvendelig til denne diciplin.
Thomas Kirk Kristiansen er sammen med sin hustru Signe indehaver af Kirk Arabians.
Han er vokset op med varmblodsheste og har i sine ungrytter-år været ivrig springrytter på nationalt og internationalt plan.Thomas Kirk Kristiansen er sammen med sin hustru Signe indehaver af Kirk Arabians.
Han er vokset op med varmblodsheste og har i sine ungrytter-år været ivrig springrytter på nationalt og internationalt plan.
Sabine Storm Frederiksen er den første ansatte på Kirk Arabians. Hun startede i december 2006, og har siden 2016 været driftsleder på Kirk Arabians.
Sabine er uddannet dyreassistent med speciale i heste i 2005. Hun er også exam. hestemassør på Axelssons.Sabine Storm Frederiksen er den første ansatte på Kirk Arabians. Hun startede i december 2006, og har siden 2016 været driftsleder på Kirk Arabians.
Sabine er uddannet dyreassistent med speciale i heste i 2005. Hun er også exam. hestemassør på Axelssons.
Sarah Poulsen er startet hos os sidst i august 2017, og er Signes groom til hverdag og stævner.Sarah Poulsen er startet hos os sidst i august 2017, og er Signes groom til hverdag og stævner.
Stine Hansen har været ansat hos Kirk Arabians siden februar 2012, har i februar 2013 bestået inseminøruddannelsen, og bruger derfor en stor del af tiden i laboratoriet i tappesæsonen.Stine Hansen har været ansat hos Kirk Arabians siden februar 2012, har i februar 2013 bestået inseminøruddannelsen, og bruger derfor en stor del af tiden i laboratoriet i tappesæsonen.Pernille Pust har været ansat på Kirk Arabians siden juli 2017, hvor hun netop har afsluttet sin uddannelse som jordbrugsteknolog.
Pernille har bl.a. ansvaret for planlægning af smedarbejdet sammen med Jan.Pernille Pust har været ansat på Kirk Arabians siden juli 2017, hvor hun netop har afsluttet sin uddannelse som jordbrugsteknolog.
Pernille har bl.a. ansvaret for planlægning af smedarbejdet sammen med Jan.
Jan Sjørslev Jensen har været ansat på Kirk Arabians, siden 2013 og han er stutteriets beslagssmed og Signes og Maries dressurtræner.Jan Sjørslev Jensen har været ansat på Kirk Arabians, siden 2013 og han er stutteriets beslagssmed og Signes og Maries dressurtræner.Simone Packness er startet januar 2015. Hun var også ansat i nogle mdr i 2014, hvor hun færdiggjorde sin uddannelse som dyrepasser med speciale i heste.
I mellemtiden har Simone været i militæret, og er nu tilbage hos os, hvor hun nu er daglig groom for Marie.Simone Packness er startet januar 2015. Hun var også ansat i nogle mdr i 2014, hvor hun færdiggjorde sin uddannelse som dyrepasser med speciale i heste.
I mellemtiden har Simone været i militæret, og er nu tilbage hos os, hvor hun nu er daglig groom for Marie.
Marie Vestergaard er pr. 1. oktober 2016, ansat som rytter her på stedet. 
Marie er uddannet sygeplejerske, men har haft med heste at gøre i mange år, og har uddannet flere heste til lilleturs niveau.
Marie er bosat i Odense.Marie Vestergaard er pr. 1. oktober 2016, ansat som rytter her på stedet.
Marie er uddannet sygeplejerske, men har haft med heste at gøre i mange år, og har uddannet flere heste til lilleturs niveau.
Marie er bosat i Odense.
Bjarne Klokker har været ansat hos os siden november 2016 med funktion som "handyman"
Bjarne har masser af erfaring fra håndværkerfaget, og er desuden en god hjælp i stalden. 
Bjarne bor lokalt i Dalby.Bjarne Klokker har været ansat hos os siden november 2016 med funktion som "handyman"
Bjarne har masser af erfaring fra håndværkerfaget, og er desuden en god hjælp i stalden.
Bjarne bor lokalt i Dalby.
Henning Andersen har været ansat hos Kirk Arabians siden oktober 2017.
Han er lige som Bjarne, stedets alt-mulig-mand og hjælper også med staldarbejdet.